Individuele therapie

Individuele therapie:
Betrokken, veelzijdig en doelgericht

Bent u lusteloos, gespannen, onzeker, angstig?
Kampt u met een burn-out, met identiteit- of zingevingvragen?
Heeft u lichamelijke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak?
Vindt u het moeilijk om naar anderen uw grenzen aan te geven?
Heeft u een verlies of trauma te verwerken?

Wat u op dit moment ook bezighoudt: dát staat centraal in de individuele therapiesessies met Judith Goudsmit. Niet alleen staat Judith stil bij uw problemen zelf, maar juist ook bij de manier waarop u ze ervaart, welke betekenis zij hebben in uw leven en hoe u ermee omgaat.

Op een betrokken, veelzijdige en doelgerichte manier, reikt Judith u gereedschappen aan waarmee u uw eigen kracht kunt hervinden. En waarmee u uw gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar kunt afstemmen, zodat u in staat bent om keuzes te maken die bij u passen.

Judiths aanpak is gericht op het ontwikkelen van zelfkennis en de eigen verantwoordelijkheid daarin. Daarbij past zij diverse werkvormen toe uit de moderne psychotherapie. Naast de Gestalttherapie zijn dat bijvoorbeeld, mindfulness, creatieve therapie, familieopstellingen en polyvagaaltherapie.

Hoeveel sessies?

De duur van een therapie verschilt per persoon, en hangt onder meer af van de aard van uw problemen, wensen en mogelijkheden. Na een kennismakingsgesprek, volgen doorgaans vier sessies en een evaluatie, waarin u gezamenlijk de ervaringen, resultaten en mogelijke voortgang bespreekt.

Ervaringen van cliënten